Help ons en doneer nu!
Uw donatie komt 100% ten goede aan de kansarme en gehandicapte bevolkingsgroepen in India.
Het is niet alleen de hoeveelheid van uw donatie die telt, zien dat uw donatie op de juiste manier gebruikt wordt is veel belangrijker!

Indien u niet beschikt over een PayPal account of een Credit Card dan kan een donatie ook gedaan worden via een overboeking op bankrekening
IBAN: NL41 RABO 0147 1753 80 t.n.v. ‘Stichting Ganesha’.
Of

Doneer aan een specifiek doel van uw keuze

Special Meal