Buitenschoolse huiswerk begeleiding

In de bijles centra krijgen kinderen assistentie bij hun huiswerk buiten schooltijd. Dit is speciaal voor kinderen die niet mee kunnen op school, of in een kansarme omgeving wonen. Vaak zijn ouders zich niet bewust van het belang van scholing, of van huiswerk.

Stichting Ganesha sponsort 3 bijles centra van de K.O.G.S.:

• 1 in een ‘Tribal’ dorp; een dorp waar nog oude stammen wonen, die doorgaans ver achterlopen qua scholing en ontwikkeling.
;
  • 1 in Vallam, een dorp waar de K.O.G.S. ook actief is.
;
  • 1 in een ‘Dhalit’ dorp. ‘Dhalit’ staat voor ‘kasteloos’. De Dhalit-kinderen hebben vaak minder kans op goede scholing.

Donatie voor 'Buitenschoolse huiswerk begeleiding’ project