Sponsoring brillen medisch kamp

Wanneer het thema van een medisch kamp bestaat uit het controleren van ogen, blijkt vaak dat mensen een bril nodig hebben. Voorheen werd dan vaak een recept uitgeschreven waarmee de vaak arme mensen naar een opticien konden gaan. Dit bleken de mensen echter vaak niet te doen.

Daarom heeft Stichting Ganesha besloten om de brillen voor deze mensen te sponsoren. De mensen komen nu naar een medisch kamp waar hun ogen worden opgemeten. Later (binnen enkele weken) komen de organisatoren van de medische kampen terug, en delen dan de brillen op sterkte uit.

In 2005 heeft Stichting Ganesha 800 brillen gesponsord. Sinds 2005 zijn er ieder jaar 200 brillen gesponsord. De brillen kosten gemiddeld € 4,-.

Change in Theme Options or on the cause edit page