Sponsoren Special Meal Kindertehuis

Project gerelateerde video’s

In het kindertehuis wonen jaarlijks gemiddeld tussen de 70 en 80 kinderen. Overdag krijgen ze, indien nodig, speciaal onderwijs. ‘s Avonds krijgen ze bijles. De kinderen krijgen hierdoor ondanks hun handicap een belangrijke kans op onderwijs, terwijl de ouders worden ontlast. Ze krijgen onderdak en scholing.

Doorgaans krijgen de kinderen in het kindertehuis een saaie en éénzijdige maaltijd, normaliter alleen maar rijst. Afwisseling hierop is dan ook meer dan welkom. Stichting Ganesha sponsort meerdere malen per jaar ‘special meals’ voor de kinderen van het kindertehuis. Een eenvoudig ‘Special meal’ kan bereid worden vanaf €75,-.

Een ‘Special Meal’ bestaat oa uit:
– Chicken Biryani (rijst gerecht met kippenppotje) (Biryani)
– een banaan;
– een gekookt ei;
– een sweet (zoetigheid).

Veel Nederlandse sponsoren van Stichting Ganesha doneren op bijvoorbeeld verjaardagen een bijdrage voor een voedzame maaltijd.

Voor meer informatie over het kindertehuis zie de projectpagina van het Kindertehuis.

Donatie voor 'Kindertehuis - Special Meal’ project